KADROMUZ

Yunus POLATOĞLU - Okul Müdürü

1988 yılında Van’da doğdu. İlk, Ortaokul ve Lise öğrenimini Van’da tamamladı. Ankara Üniversitesi “Zihin Engelliler Öğretmenliği” bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü´nde “Okul Yöneticiliği ve Eğitim Denetçiliği” bölümünde tezsiz yüksek lisans yaptı. 2010 yılında İstanbul’da özel bir kurumda göreve başladı. Burada özel eğitim öğretmeni ve eğitim koordinatörü olarak görev yaptı. 2016 yılında ise Keçiören Rehberlik ve Araştırma Merkezine özel eğitim öğretmeni olarak atandı. 2017-2020 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü´nde öğretmen olarak görev yaptı. 2020 yılında Ankara Keçiören Karacaoğlan İlkokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atandı. Son olarak 05.09.2022 tarihinde Ankara Altındağ Nazım Akcan Özel Eğitim Anaokulu müdürü olarak göreve başlayan Yunus POLATOĞLU, evli ve bir çocuk babasıdır.