Özel Eğitimde Piktogram Kullanımı Eğitimi

Okulumuz öğretmenleri olarak, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Değerli Öğretim Üyesi Günsu YILMA ŞAKALAR tarafından  verilen "Özel Eğitimde Piktogram Kullanımı" konulu eğitime katıldık.

Piktogramlar, verilmek istenen mesajı yalın bir üslupta görselleştirerek ortak dile dönüştürebilme becerisine sahiptir. Günlük yaşamımızda belki bir nesneyi, kavramı ya da bir eşyayı temsil etmek için kullanılan sembollerdir. Bizlerde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Günsu Yılma Şakalar’ın değerli vaktinden ödün vererek sunduğu eğitimler sayesinde özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimiz için neler yapabiliriz, piktogram ile onların hayatlarını nasıl kolaylaştırabiliriz, nasıl kullansak daha verimli olabiliriz hakkında bilinçlendik.

Nazım Akcan Özel Eğitim Anaokulu olarak Sayın Doç. Dr. Günsu Yılma Şakalar’ a kıymetli bilgileri ve değerli vakti için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

02-10-202302-10-202302-10-202302-10-202302-10-2023