Nazım Akcan Özel Eğitim Anaokulu
DOĞANTEPE MAH. 1376 SK. NAZIM AKCAN ÖZEL EĞITIM ANAOKULU BLOK NO 4/1 ALTINDAĞ / ANKARA

VİZYON

Erken çocukluk dönemi özel eğitimi alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip etmek, öğrencilerimizin ve ailelerinin eğitimlerinde modern ve yenilikçi yöntemleri öğrenmek ve kullanmak, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşları ile iş birliği içinde çalışmak, erken çocukluk dönemi eğitiminde başarı ve kaliteyi arttırarak, öncü ve model bir kurum olmak.

MİSYON

Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimde feda edilecek fert yoktur.” cümlesinden yola çıkarak, erken çocukluk döneminde yetersizliği olan veya gelişimsel olarak risk grubunda olan çocukların ve ailelerinin eğitim gereksinimlerini karşılamayı, çocuğun yaşıtlarıyla gelişim farklılığını en aza indirmeyi, bağımsız yaşamayı ve topluma sağlıklı ve üretken katılmayı hedefliyoruz.

Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI

TAM ZAMANLI

9:30- 14:30

DOĞAL GAZ- KOMBİ

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÜCRETSİZ SERVİS

14KM

DOĞANTEPE MAHALLESİ

Proje Çalışmaları

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında, Okulumuzda "Engelleri Müzikle Aş / Overcome Barriers with Music" isimli e-Twinning Projesi Yürütülmüştür.